Uitgelichte berichten

"Echt zo veel rust in huis!"

Vandaag ontving ik een fijne recensie over mijn online programma HOE VOED JE EEN DRAAKJE OP?


"Het was dagelijks raak...een kleuter met driftbuien waar we geen raad mee wisten. Het lukte uiteindelijk wel weer om Sil rustig te krijgen de vrede te herstellen, maar dan was er al een hoop gebeurd: wij chagrijnig, Sil boos, broertje of zusje overstuur. En hier en daar weleens kapotte spulletjes.Toen begonnen we aan het online oudercoachprogramma "Hoe voed je een draakje op?" We gingen daardoor beter snappen waar de driftbuien vandaan komen. En we konden ze steeds vaker voorkomen.

En loopt het dan toch eens uit de hand, dan raken wij zelf niet meer gefrustreerd en daardoor lukt het ons beter om zelf rustig te blijven. Nu is een driftbui soms letterlijk in 2 minuten over. En ziet iedereen weer lief en rustig te spelen. Het geeft echt zó veel rust in huis.


Wij vonden het fijn om dit coachtraject online te volgen; s ' avonds op de bank met de laptop. Elke week een les, wanneer het ons uitkwam. Toen we het nodig hadden, konden we op korte termijn een skype-sessie met Eline plannen om ons verder te helpen. Het tweede skype-moment dat bij dit traject hoort hebben we eigenlijk niet eens nodig gehad. Die houden we nog tegoed.


De filmpjes zijn erg duidelijk uitgelegd. Handig dat je de altijd nog een keertje terug kunt kijken als je even een opfrisser wil.


Dankjewel lieve Eline, dat we dit online traject hebben mogen doorlopen. Het heeft ons heel erg geholpen. Het zorgde dat de tweede lockdown met drie kleine kinderen eigenlijk gewoon hartstikke fijn en gezellig was!"E &VWil jij ook meer rust in huis?

Bereik het gewoon vanuit je luie stoel!


Ga naar

www.zacht-en-kracht-kindercoaching.nl/zacht-en-kracht-academie


en bestel dat programma!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square